Ilyes Zsolt

580284_281471168604199_437107042_nDr. Ilyés Zsolt absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Tîrgu Mureș în 2008, medic specialist în psihiatrie și în curs de formare în hipnoterapia eriksoniană, este un deschizător de drumuri în armonizarea metodelor alopate cu unele complementare. Și-a început căutările cu 8 ani în urmă și în cadrul Asociației Reiki Usui a făcut cunoștință cu o practică tradițională de origină japoneză numită Reiki.
Experiențele atât personale cât și cele profesionale obținute prin această technică, recunoscută de OMS, s-au dovedit utile și eficiente în reechilibrarea organismului pe plan mental-emoțional-fizic și spiritual. Anul trecut a fost onorat de Președintele Gendai Reiki Healing Asociation aprofundând studiile în Japonia.
Momentan practică în sfera privată și este fondatorul unui centru de management al stresului în Tîrgu Mureș, unde implementează cu succes o viziune holistică asupra sănătății mentale. La acest centru oferă soluții, inclusiv dintr-o perspectivă nouă, care integreaza atât cunoștințele științifice moderne cât și înțelepciunea capacității naturale al organismului.
Vă invitam sa faceți cunoștință cu abordarea lui asupra sănătății și bunăstării fizice și psihice!