Oferta participare

Stimaţi colaboratori,

În perioada 16-18 septembrie 2016, Asociaţia Medicilor Rezidenţi în Psihiatrie din România organizează Al XX- lea Congres Naţional cu tema „Actualităţi în patologia psihiatrică a adultului şi copilului; comorbidităţi şi perspective terapeutice” . Evenimentul va fi organizat de către medicii rezidenţi psihiatri din cadrul centrului universitar Tîrgu Mureş şi Asociaţia Română de Studiu a Personalităţii  în parteneriat cu U.M.F. Tîrgu Mureş,  şi va reuni participanţi din toate centrele universitare atât medici rezidenţi cât şi tineri specialişti. Pentru ca acest eveniment să se desfăşoare la cote de exigenţă specifice unor standarde ridicate vă rugăm să ne sprijiniţi şi să vă aduceţi contribuţia la succesul acestui eveniment prin care imaginea  societăţii/companiei dumneavoastră va avea de câştigat.

CUM NE PUTEŢI AJUTA?

Pentru buna desfăşurare a evenimentului nostru, societatea/compania dumneavoastră poate interveni cu o sponsorizare în bani conform ofertei  sau prin orice altă metodă  consideraţi că puteţi susţine evenimentul.

 CE VĂ PUTEM OFERI?  

Conform ofertei, vă putem oferi: participare cu stand; simpozion în cadrul evenimentului; pagină de reclamă în caietul program; distribuirea de pliante şi alte materiale promoţionale în mapa de congres; logo-ul societăţii/companiei dvs pe pagina de internet a evenimentului, în caietul program şi rularea acestuia pe echipamentul de panotaj digital pe toată perioada evenimentului.

Oferta Congres AMRPR 2016

Pentru informaţii suplimentare  vă stau la dispoziţie:

Laura Demijan

Medic rezident psihiatru

Telefon: 0742 559 355

E-mail: laura.demijan@yahoo.com