Radu Iosub

Radu Iosub MD PhD MRCPsych

radu iosubDr. Radu Iosub a absolvit Facultatea de Medicină în cadrul UMF Carol Davila București în 2001.

În 2002 – a obținut o bursă de cercetare în neuro-fiziologie la Charite Medical School în Berlin, după care a început studiile de doctorat la Universitatea din Giessen în Germania. După obținerea titlului de doctorat și-a continuat cariera de cercetare în cadrul departamentului de neuro-știinte al Universității din Bristol în Marea Britanie, unde a lucrat ca post-doctoral fellow și asistent universitar in catedra de fiziologie.

Dr Iosub și-a început cariera clinică în 2008 la Bristol Royal Infirmary. A urmat un program complex de formare clinică în diverse specialități medicale și chirurgicale și  un an de medicină de urgență, iar în 2011 a început rezidențiatul în psihiatrie și în 2014 a devenit membru în Colegiului Regal al Psihiatrilor din Marea Britanie.

În prezent Dr Iosub lucrează ca acting up consultant în Bristol cu expertiză în substanțe psihoactive noi și intervenție rapidă în psihoză.

Alături de un grup de psihiatri din alte țări europene, Dr Iosub este membru fondator al grupului de inițiativă Bunsenbrenner care are ca scop susținerea tinerilor rezidenți în psihiatrie în diverse țări europene și oferă expertiză individuală de dezvoltare profesională.

Prezentări:

“Spice” si alti Canabinomimetici sintetici – o Ruleta Ruseasca  contemporana in serviciile de psihiatrie din Marea Britanie

How we all need to learn the art of failing early and embrace success